субота, 13 грудня 2014 р.

                                                                                Тренажерний зал Титан
Нове сучасне професійне обладнання від фірми «Inter Atletika» в тренажерному залі підібрано і встановлено професіоналами.

Якщо ви вперше прийшли у фітнес - центр інструктор познайомить вас з правилами використання тренажерів, навчить безпечної техніці виконання базових вправ, дасть рекомендації для подальших занять. Вступний інструктаж у залі є обов'язковим.
Для якнайшвидшого досягнення результатів пропонується скористатися послугами персонального фітнес-інструктора, який розробить для вас індивідуальну програму занять з урахуванням фізіологічних можливостей вашого організму і всіх ваших побажань, підбере необхідне навантаження, проконтролює техніку виконання вправ, динаміку ваших досягнень.
Тренажерний зал ділиться на зони: кардиотренажеров, механічних тренажерів і вільних ваг (штанги, гантелі).

Кардіозона зона - відмінне місце для початку занять, для розігріву і підготовки організму до майбутніх навантажень. Бігові доріжки оснащені комп'ютерами, які дозволяють не тільки контролювати швидкість кроків, обсяг навантаження, але і кількість спалюваних калорій.

Заняття в тренажерному залі включають в себе комплекс силових вправ з обтяженням або на силових тренажерах, які допоможуть вам наростити мускулатуру, спалити жир, зміцнити кісткову систему.



Немає коментарів:

Дописати коментар