середа, 17 грудня 2014 р.

Загальні правила застосування дієтичних добавок в спорті [Правити]

Різноманітність дієтичних добавок для спортсменів, наявних на ринку засобів восполнітельной терапії, відкриває широкі можливості для їх використання у спортивній фармакології. Можливість їх поєднаного застосування у зв'язку з хорошою сумісністю і хороша сполучуваність даних продуктів із засобами стимулювання фізичних можливостей спортсменів, так само як і з засобами детоксикації та імунокорекції, дозволяє широко урізноманітнити підходи в спортивній фармакології, забезпечуючи тим самим досягнення високих спортивних результатів з мінімальним ризиком для здоров'я спортсменів.

При наявності дуже широкого спектру добавок для спортсменів одночасний прийом спортсменом більше 7-8 добавок не є доцільним. Представляє інтерес приблизний список ДД до раціону спортсменів, який може бути рекомендований в різні періоди річного макроциклу підготовки, у тому числі перед головними стартами сезону.

До їди приймають "Нітрікс", до тренувального заняття та / або між прийомами їжі застосовується "Аеробітін", на ніч - "Секретагог-1", "ZMA" і "Енергомакс Рейша Омега-3", під час їжі - анаболічні комплекси ("метокси-7 "," Енергомакс Трибулус "," СінтраЕС ").

Для досягнення вираженого ефекту від застосування ДД необхідно враховувати тимчасові характеристики їх ергогенного впливу і правильно підбирати комплекси, що сприяють посиленню певного впливу на обрану функцію.

Немає коментарів:

Дописати коментар